2012.05.16.
15:14

Írta: csokoholiszta

Sex&Chocolat - Luxus édesség az ejakulálni is képes csokipénisz! 18+

A csoki mint afrodiziákum talán működik, de soha nem hittem volna, hogy sikerül a csokit más módon is a kéj tárgyává tenni. Azonban az emberi fantázia határtalan. Arról már hallottam, hogy a férfiak saját ékességüket egy gipsz formába mártva egy életre megörökíthetik, de ez az új csoki érdekesség már az én fantáziámat is felülmúlja.

A csokoládé péniszek fondü krémmel vannak töltve és 6 ízben fogyaszthatóak. mentol, narancs, vilmos körte, Mozart csoki, ír kávé és Cointreau likőr ízekben.

A csokikat Barcelonaban kézileg gyártják étcsokiból. A csokit egy különleges hő és ütés védelemmel ellátott dobozban postázzák a vásárlóknak. A Sex & Chocolat névre keresztelt édesség képeit ide kattintva nézhetitek meg, sőt az oldalon rögtön megrendelhetik az érdeklődők.

 

Szólj hozzá!

Címkék: extrém

A bejegyzés trackback címe:

https://sugarlove.blog.hu/api/trackback/id/tr574518282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása