2012.06.09.
12:49

Írta: csokoholiszta

Nyerj egy doboz GUCCI csokoládét!

 

A világon két helyen nyitott kávézót a Gucci, ám jelenleg már csak az európai kávézó működik. A japán kávézó kínálata más volt mint a milánói kávézója. Ezt mutatja az is, hogy a Gucci csokoládékból nagyobb kínálattal rendelkeztek. Sőt a japán kávézóban a csomagolás is különbözött az olaszétól. Azonban azt mondhatom, hogy a mostani kínálat mind csomagolásában mind termék minőségben első osztályú.

A csokikat egy gyönyörű, dombor nyomott, Gucci mintás dobozban kapjuk egy Gucci szalaggal átkötve. Maga a doboz is igazán finom anyagból készült és a minőséget hirdeti. A négy csokoládé különböző ízű, és különböző Gucci mintával lett ellátva. Az ízek is igazán választékosan lettek összeállítva, a kakaó tartalmuk pedig meglepően magas. Azthiszem ilyen hófehér csokoládét még soha nem láttam. A fehér színű csokoládé fotózása folyamatosan gondot okozott, mint azt majd a képeken is láthatjátok.

Az eredeti Gucci finomságból természetesen hoztam magammal Budapestre is, méghozzá nem is egy dobozzal. Úgy döntöttem, hogy a csokit kisorsolom egy játék keretein belül!
Azonban nem adom könnyen. A Gucci csokit akár meg is nyerheted! Részletek a Facebook oldalunkon!
 

csoki5.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: designer nyerj

A bejegyzés trackback címe:

https://sugarlove.blog.hu/api/trackback/id/tr244575073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása