2012.05.06.
16:22

Írta: csokoholiszta

Anyák napjára készített limitált csokicsodát Nagy Judit!

Anyák napja alkalmából fantasztikus ajándék lehetőség az édes bűnözésre és arra is, hogy édesanyánkat és a nagymamákat meglepjük egy falat menyországgal.

Nagy Judit egy különleges ajándékkal készült Anyák Napjára. Ötvözte az ízeket, az ünnepet, a designet és a művészetet egy doboz csokoládéban.

A KÖTŐDÉS nevű, limitált szériájú eNJé csokoládékollekció nem csak csoki. Ez egy doboz érzés. A doboz egy kis könyvecskét is rejt, varázslatos módon válogatott képekkel és egy csepp költészettel színesítve a csokoládé és az Anyák Napja élményt.A közel 60 oldalas album képeit Csillag Pál készítette. A képeket Györke Tímea és Farkas Dorka kontakt-táncosok láthatóak, az albumban található haikukat pedig Bódai-Soós Judit írta.

A dobozban, amit Csilléry Orsolya festményeivel díszítettek négy szem csokoládé található.

Az "OLTALOM" tengeri sóvirággal ízesítve, a "KÜZDELEM" édesköménnyel ízesíteve, a "KEGYELEM" zsályával ízesítve és a"REJTELEM"angyalgyökérrel ízesítve.

Mindez 5990Ft-ért vásárolható meg a www.enje.hu oldalon.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sugarlove.blog.hu/api/trackback/id/tr964491656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása