2012.07.06.
17:51

Írta: csokoholiszta

Les Anis de Flavigny cukorkák - francia cukorkacsoda

Egy olyan különlegességet mutatok be nektek, ami bár nem sok helyen, de hazánkban is elérhető termék. A Les Anis de Flavigny cukorkákat. Ezek a cukorkák számomra meglepő élményt okoztak. Rájöttem, hogy mennyire fontos is az ízlelésben az orrunk, és hogy milyen jó élmény ha egy illatot a szó szerint megkóstolhatunk. Én ugyanis úgy éreztem végre tudom milyen az orgona és a rózsa íze, amikor belekóstoltam ezekbe a cukorkákba, amikről most bővebben fogok nektek írni. 

Ez több mint cukorka, ez egy klasszikus élmény. Ez egy különleges cukorka, ami legbelül egy szem ánizst tartalmaz. A  kis cukorkákat egy elegáns fémdobozban árulják, így idézik a klasszikus nagymama cukorkája hangulatot számomra. Emellett nem nevezném öregesnek a terméket, bár jegyzem meg a receptet az 1500-as évek vége óta követik és fejlesztik. A cukorka márka ízkínálata minden igényt kiszolgál.  

Kapható a klasszikus ánizs ízesítésű, a konverz mentolos és a gyümölcs ízekre vágyok számára a narancsvirág és a citromos. Az én személyes kedvencem azonban nem ezek, hanem a cukorka ízesítések világától távoli rózsa és orgona ízű cukorkák.  Sőt a különleges ízek még itt nem érnek véget, hiszen kapható még a medvecukros is. A termékcsalád klasszikus fémdobozos kínálathoz utántöltő csomagot is vehetünk, ám a nagy kiszereléses csomagokban olyan ízek is találhatóak, amik a fémdobozos csomagból kimaradtak. Ilyen ízek a taurin és az fekete ribizli is.
 
Külön említést tennék a dobozokról, amelyek mindegyike különleges díszítést kapott. Sőt a hivatalos honlapon további öt másik dobozt találunk.
 
Ezeket a cukorkákat Magyarországon korábban a francia érdekeltségű Cora áruházakban is láttam, most azonban a repülőtéren szerzem be utazásaimkor. Jó hír azonban, hogy a Flavigny hivatalos honlapján bármelyik országból vásárolhatunk terméket és azt kipostázzák nekünk.
 

Szólj hozzá!

Címkék: francia cukorka designe

A bejegyzés trackback címe:

https://sugarlove.blog.hu/api/trackback/id/tr84491812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása