2012.10.08.
19:34

Írta: csokoholiszta

Skittles Crazy Cores - Bolondos ízek!

skittlescrazycores.jpgNem régóta, hogy a Skittles megtelepedett hazánk boltjaiban is az M&M's mellett. Sajnos itthon azonzan messze nem a legjobb Skittleseket kapjuk. Nálunk még csak a hagyományos piros csomagolású Skittles fut, pedig van már pár testvére.

Ha te is imádod a Skittlest nyomj egy lájkokt!

Az egyik a kifejezetten savanyú Skittles zöld csomagolásban. Fanyar ízlés kell hozzá, de úgy tűnik sokaknak bejön. Aztán itt a legújabb verzió, ami már engem is megfogott, a Skittles Crazy Cores.

A  kollekció áll a narancssárga mangó és barack ízű, a kék "blue rapsberry" és citrom ízű, a rózsaszínű "Melon Berry" ízű, a zöld Eper és dinnye ízű és a piros Cherry Lemonade ízű cukorkákból. Ezek külön külön is isteniek, na de együtt, maga a mennyország. Ha elkezded nem tudod abba hagyni!!

A csomagolás szerint a cukorkák kívül és belül is más színűek, de tapasztalatom, hogy csak kívül színesek. Haza kínálatunkba igazán érdemes lenne ezt is betenni. Amerikában egyébként több mint 5 verziója van a Skittlesnek, Európában azonban még csak két íz lett siker.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sugarlove.blog.hu/api/trackback/id/tr594827310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása